When:
April 25, 2019 @ 5:00 pm – April 27, 2019 @ 6:00 pm
2019-04-25T17:00:00-04:00
2019-04-27T18:00:00-04:00
Where:
Duke Energy Convention Center
525 Elm St
Cincinnati, OH 45202
USA
Contact:
Kim McMillian
513-729-6557

General Convention Schedule
Thursday
1:30 PM: Registration Desk opens
3:00–3:45 PM: First session begins (45 minutes with a 15-minute transition time)
4:00–5:00 PM: Full sessions begin (60 minutes with a 30-minute transition time)
5:00 PM: Exhibit Hall opens
8:15 PM: Special Event begins
9:00 PM: Exhibit Hall and Registration Desk close
Friday
8:00 AM: Registration opens
8:30 AM: Speaking sessions begin
9:30 AM: Exhibit Hall opens
Speaking sessions continue throughout the day:
10:00–11:00 AM
11:30AM–12:30 PM
1:00–2:00 PM
2:30–3:30 PM
4:00–5:00 PM
5:30–6:30 PM
7:00–7:45 PM (shorter session)
8:15 PM:
Exhibit Hall and Registration Desk close
Special Event begins
Saturday
8:00 AM: Registration Desk opens
8:30–9:15 AM: First session begins (45 minute with a 15-minute transition time)
9:30 AM
Exhibit Hall opens
Full sessions begin (60 minutes with a 30-minute transition time)
10:00–11:00 AM
11:30AM–12:30 PM
1:00–2:00 PM
2:30–3:30 PM
4:00–5:00 PM
6:00 PM: Exhibit Hall and Registration Desk close
6:15 PM: Special Event begins